Hvem er Lene Sofie? 

Støtte og hjelp

Du får tilgang til KOS - universets Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Lene Sofie og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Øvelser og verktøy

Øvelser og verktøy er tilgjengelig i medlemsportalen
Her kan du finne meditasjonsøvelser, oppmerksomhetsøvelser og gode verktøy som hjelper deg å hvile og få energipåfyll.

Verktøyet Burde-Berta

Dette er et verktøy som kan hjelpe deg å bli kvitt flink pike-syndromet. Det gjør du fort ved å bytte ut begrepet flink pike med Burde-Berta. Hun er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips om Burde-Berta, blir det mye lettere og mer morsomt med selvutvikling.

Ord for KOS

Lene Sofie har åpnet opp sin spirituelle side og går daglige turer i naturen. På sin faste plass, setter hun seg ned og åpner opp for Ord for KOS, Kraft Og Selvfølelse.  Hun kanaliserer hver uke ord for KOS, og deler sine refleksjoner i en kort video. Denne videoen blir lagt ut hver fredag i medlemsportalen og i facebookgruppa. 

Min historie

 

Hei, jeg er Lene Sofie, og jeg ønsker å dele litt av min reise med deg. I mange år fløy jeg på autopilot, uten å være bevisst på hvordan mine valg påvirket livskvaliteten min. Jeg bar på dårlig samvittighet og følte at jeg aldri strakte helt til, hverken på jobb eller hjemme. Selv om hverdagen virket grei, var jeg stresset, streng med meg selv og konstant sliten. Utad fremsto jeg som "sterk", men inni meg følte jeg meg liten og ulykkelig. Jeg forstod ikke hvorfor ingen virket å kunne ta vare på meg og elske meg for den jeg virkelig var.

Alt endret seg en søndag for over 20 år siden. Den dagen lovet jeg å elske meg selv og bli min beste venn. Jeg begynte med å smile til meg selv i speilet, lese selvutviklingsbøker og oppsøke samtaleterapi. Gjennom små steg hjalp min terapeut meg med å bearbeide gamle traumer fra en tøff mobbehistorie, se sammenhenger mellom min fortid og mine valg i dag, og akseptere hele meg med mine styrker og sårbarheter. Dette har forvandlet mitt liv!

I dag lever jeg drømmelivet. Jeg har funnet min store kjærlighet, bor utenlands om vinteren hvor jeg skriver bøker, og har gitt ut bestselgerne "Positive tanker er bullshit" og "Gi blanke i å skjerpe deg." Men det beste av alt er at jeg nå er min beste venn og tar gode valg for meg selv gjennom livets opp- og nedturer.

Som samtaleterapeut siden 2008 har jeg utviklet en spesiell tilnærming. Jeg hjelper "sterke" kvinner til å omfavne hele seg til å være sin beste venn også på dårlige dager. Men det stopper ikke der. Jeg er også et medium, og det spirituelle aspektet er en integrert del av mitt arbeid. Gjennom mine verktøy, øvelser, selvutviklingsbøker, medlemsportal, kvinnesirkel, terapisamtaler, foredrag og eventer, ønsker jeg å guide deg til å oppdage din indre styrke og skape det livet du drømmer om.

La meg være din støtte på veien til indre glede og egenkjærlighet.

Klem fra Lene Sofie
Samtaleterapeut, forfatter og kursholder

Lene Sofie Arnesen


Jeg er utdannet pedagog, gestaltterapeut og familieterapeut. I 2008 startet jeg min egen terapipraksis og siden har jeg hjulpet tusenvis av kvinner og noen menn til å bli sin beste venn. I 2018 startet jeg min onlinebusiness lenesofie.no og gikk mer til nettbaserte tjenester og produkter. Som forfatter har jeg gitt ut bestselgerbøkene «Positive tanker er bullshit» og «Gi blanke i å skjerpe deg.»

Noen funfacts om meg!

Jeg har en traumatiserende mobbehistorie som jeg har endret fra å være min skam til å være min styrke

Jeg lovte å bli min beste venn for over 20 år siden og har klart å holde løftet

Jeg har hjulpet flere tusen kvinner (og noen menn) til å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn

Jeg har sydd over 50 egendesignede  kjoler til kule damer og jeg drømmer om å designe en Burde-Berte kjole 

Jeg har holdt KOS-show, inspirasjonsdag for kraft og selvfølelse der jeg nesten strippet! (Du må være med på Show for å vite mer...)

Jeg mikser det spirituelle og terapeutiske, slik at du får det beste av to verdener

Send meg gjerne en e-post for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg å holde løftet ditt om å elske deg selv til døden skiller deg ad, og om du og jeg er en god match for å klare det!

 

Send en e-post til [email protected]