Hvem er Lene Sofie? 

Støtte og hjelp

Du får tilgang til KOS - universets Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Lene Sofie og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Øvelser og verktøy

Øvelser og verktøy er tilgjengelig i medlemsportalen
Her kan du finne meditasjonsøvelser, oppmerksomhetsøvelser og gode verktøy som hjelper deg å hvile og få energipåfyll.

Verktøyet Burde-Berta

Dette er et verktøy som kan hjelpe deg å bli kvitt flink pike-syndromet. Det gjør du fort ved å bytte ut begrepet flink pike med Burde-Berta. Hun er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips om Burde-Berta, blir det mye lettere og mer morsomt med selvutvikling.

Ord for KOS

Lene Sofie har åpnet opp sin spirituelle side og går daglige turer i naturen. På sin faste plass, setter hun seg ned og åpner opp for Ord for KOS, Kraft Og Selvfølelse.  Hun kanaliserer hver uke ord for KOS, og deler sine refleksjoner i en kort video. Denne videoen blir lagt ut hver fredag i medlemsportalen og i facebookgruppa. 

Min historie

I mange år fløy jeg på autopilot og var aldri helt bevisst på hva mine valg egentlig gjorde med min livskvalitet. Jeg hadde bestandig litt dårlig samvittighet for ting jeg burde gjort annerledes eller bedre. Jeg følte at jeg aldri strakk helt til, verken på jobb eller hjemme. Selv om jeg syntes hverdagen var helt grei, var jeg stresset, streng med meg selv og var mye sliten. Utad var jeg «sterk», men inni meg var jeg lita og ulykkelig. Jeg skjønte ikke hvorfor ingen kunne ta vare på meg og elske meg for den jeg var.

Alt endret seg den søndagen for over 20 år siden, da jeg lovte å elske meg selv og bli min beste venn. Jeg startet med å smile til meg i speilet, lese selvutviklingsbøker og gå til samtaleterapi. Med små steg fikk jeg hjelp av min terapeut til å bearbeide gamle traumer fra en tøff mobbehistorie, se sammenhenger mellom min historie og mine valg i dag og omfavne hele meg med mine styrker og sårbarheter. Dette har forandret mitt liv!

Jeg har møtt min store kjærlighet og fått drømmelivet der jeg kan leve ut mine drømmer:

Jeg utdannet meg som samtaleterapeut og får hjelpe andre kvinner, slik min terapeut hjalp meg.

♡ Bor utenlands på vinterstid. Da skriver jeg bøker og har gitt ut bestselgerne «Positive tanker er bullshit» og «Gi blanke i å skjerpe deg»

Best av alt er at jeg er min beste venn og tar gode valg for meg selv i livets opp - og nedturer.

Dette vil jeg også hjelpe deg med! Jeg har fått hjulpet tusenvis av «sterke» kvinner til å omfavne hele seg til å være sin beste venn også på dårlige dager. Som samtaleterapeut siden 2008 har jeg blitt knallgod på å lage verktøy og øvelser som kan hjelpe deg med små steg til god kraft og selvfølelse, slik at du kan leve det livet du drømmer om. Dette kan jeg hjelpe deg med gjennom mine selvutviklingsbøker, medlemsportal, onlinekurs, terapisamtaler, grupper, foredrag og show.

Klem fra Lene Sofie, samtaleterapeut og forfatter

Lene Sofie Arnesen


Jeg er utdannet pedagog, gestaltterapeut og familieterapeut. I 2008 startet jeg min egen terapipraksis og siden har jeg hjulpet tusenvis av kvinner og noen menn til å bli sin beste venn. I 2018 startet jeg min onlinebusiness lenesofie.no og gikk mer til nettbaserte tjenester og produkter. Som forfatter har jeg gitt ut bestselgerbøkene «Positive tanker er bullshit» og «Gi blanke i å skjerpe deg.»

Noen funfacts om meg!

Jeg har en traumatiserende mobbehistorie som jeg har endret fra å være min skam til å være min styrke

Jeg lovte å bli min beste venn for over 20 år siden og har klart å holde løftet

Jeg har hjulpet flere tusen kvinner (og noen menn) til å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn

Jeg har sydd over 50 egendesignede  kjoler til kule damer og jeg drømmer om å designe en Burde-Berte kjole 

Jeg har holdt KOS-show, inspirasjonsdag for kraft og selvfølelse der jeg nesten strippet! (Du må være med på Show for å vite mer...)

Jeg mikser det spirituelle og terapeutiske, slik at du får det beste av to verdener

Send meg gjerne en e-post for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg å holde løftet ditt om å elske deg selv til døden skiller deg ad, og om du og jeg er en god match for å klare det!

 

Send en e-post til [email protected]