Mine tjenester

Her kan du se hvilke tjenester jeg tilbyr. Du vil finne kurs, medlemsportal, online-terapi og boken min som kom inn på bestselgerlisten i 2020. Om du ennå ikke kjenner meg så godt, vil jeg anbefale å ta mitt gratis-kurs.

Bli med og du kan risikere å oppleve at livet er mer gøy enn noen gang!

Velbekomme!

Klem Lene Sofie

 

Gratis minikurs i tre deler

Har du lite energi, føler uro og har kritiske tanker? Jeg vil gi god kunnskap om hvordan du kan takle ubehag og komme styrket ut av det.

Hør min sterke historie der jeg gikk fra å ha usunn selvfølelse til å bli en trygg, fargerik kvinne. Få mine verktøy og lær hvordan du selv kan få mer ro og balanse.

Få gratis tilgang nå

Ta Burde-Berte testen

Hvilken Burde-Berte er du?

Gratis test som går unna på fem minutter og viser hvilket område "burde-tankene" dine er sterkest på.

Du ser resultatet umiddelbart og får tips du kan bruke.

Ta testen her

Nettkurs "Dans med Burde-Berta"

Kurset består av tre moduler med tilsammen seks videoer som du kan se hvor og når du vil. Kurset varer en time og du vil få et flott nedlastbart kurshefte med på kjøpet. Meld deg på nå og få flere aha-opplevelser og enkle verktøy du selv kan bruke hele livet. 

Les mer og bestill her

Medlemsportalen

"Burde-Bertene"

Burde- Bertene er et fellesskap for sterke kvinner som vil si farvel til burdetanker, og få hjelp til å bli hovedpersonen i sitt eget liv! Burde-Bertene er min største suksess, og lærer deg hvordan du kan bli kjent med din egen Burde-Berte slik at hun ikke sliter deg ut. I portalen får du tilgang på alle mine verktøy, videoer, livesendinger, grupper og mye annet.

Les mer og bestill

1-1 samtaler og parsamtaler 

Online-terapi er et tilbud til deg som vil ha støtte og hjelp til endring i din livssituasjon. Du har forsøkt å komme ut av en tung tid på egenhånd og ser at du ikke klarer det helt. Du har trodd at dette vil gå over, men det er ikke så lett.

Du har kanskje tenkt at terapi er for veldig syke mennesker, og at du ikke er helt der. Du er vant til å klare det meste selv og roper ikke så høyt om hvordan du har det inni deg.

Les mer og bestill

Boken "Positive tanker er bullshit"

Trodde du at det å være lei seg er negativt? Synes du at det er vanskelig å akseptere deg selv når du har det vanskelig? Du dømmer deg for hardt. Lær av andres terapihistorier og styrk dine psykiske muskler!

Les mer og bestill