Ny bok i 2024

De to første bøkene har vært bestselgere. Nå er tredje bok her. Det er en vakker sitatbok med flotte øvelser, innsiktsfulle refleksjoner og nydelige illustrasjoner. En super gavebok til deg selv eller noen du er glad i. 

Enkel betaling med vipps eller kort

Bøkene fra Lene Sofie Arnesen har truffet en nerve hos leserne. Hennes første bok, "Positive tanker er bullshit", var på bestselgerlisten både våren og høsten 2020. Hennes andre bok, "Gi blanke i å skjerpe deg" fulgte samme lest. I begge bøkene møter du mennesker som deg og meg i terapirommet. Du får ta del i terapihistoriene og lære øvelser, verktøy og tips som hjelper deg mot sunnere selvfølelse.

Sommeren 2024 utkom hennes tredje bok, "Ditt magiske løfte". Dette er en mer stilfull og forseggjort bok der illustratør Katrine Hiis har bidratt med flotte tegninger. Boken inneholder 25 vakre sitater med øvelser, refleksjoner og nydelige illustrasjoner av kvinner som alle har avgitt sitt eget magiske løfte - nemlig å elske seg selv til døden skiller dem ad.

 
Bøkene tar et oppgjør med tenk-positivt-trenden. Om du undertrykker vonde følelser og tanker over tid, vil kroppen brutalt gi beskjed. I bøkene vil du lære av andres terapihistorier og se at vi kanskje ikke er så ulike når alt kommer til stykket.

 

 

 

 

 

 

Det hjelper ikke alltid å "bare" tenke positivt!

Fra flink pike til trygg kvinne

- I mange år fløy jeg på autopilot og var aldri helt bevisst på hva mine valg egentlig gjorde for min livskvalitet. Jeg hadde bestandig litt dårlig samvittighet for ting jeg burde gjort annerledes eller bedre. Jeg følte at jeg aldri strakk helt til, hverken på jobb eller hjemme. Selv om jeg syntes hverdagen var helt grei, var jeg stresset, streng med meg selv og hadde lite energi. Utad var jeg sterk. Jeg forsto ikke at jeg hadde en usunn selvfølelse. Jeg var jo ikke syk, men veldig sensitiv for hva andre tenkte og trodde om meg.

I dag er jeg flinkere til å sette grenser. Jeg er langt mer bevisst mine valg. Jeg strever ikke så mye lenger. Samtidig er jeg mer tydelig for menneskene rundt meg. Bra for dem, godt for meg. Jeg er mer robust og føler mer energi og overskudd i hverdagen.

Etter snart 15 år som gestaltterapeut kjenner jeg de små hemmelighetene og triksene du kan gjøre for å oppleve det samme.

Bøkene er godt omtalt i media og er solgt i flere tusen eksemplarer i løpet av kort tid. Jeg er stolt, ydmyk, og håper at de også vil hjelpe deg på din reise!

Klem fra Lene Sofie

Dette sier leserne:

Hilde Kloppbakken

For et fint innblikk inn i terapirommet! Dette er underholdende, ekte, nær og praktisk. Anbefales til alle som ønsker å utvikle sin evne til å like seg selv bedre, og til alle som jobber med mennesker.

Annabell Stefanussen

Kjære Lene Sofie, klokka er 0300! Eg klarte ikke å legge boka Positive tanker er bullshit fra meg. Du skriver råbra, fremstår faglig veldig dyktig og ikke minst empatisk. Eg forstår alt du beskriver og veksler mellom å bli engasjert, berørt og ikke minst kjenner eg at eg blir tankefull og mer bevisst.

Karine Svendsby

Ferdig lest! Og jeg har funnet ut at jeg er skikkelig psykisk støl, og skal legge meg litt i trening der...

Kunne kjenne meg igjen i flere tilfeller og beskrivelser. Takk for god lesning!