Spirituell reading-retreat
hos Lene Sofie

Unn deg to timer med
spirituell reading og healing


Se for deg at du er klar for å gi deg ditt magiske løfte. "Jeg lover å elske meg selv til døden skiller meg ad." Du velger å bli med på Reading-retreat, der du får starthjelp av meg på din spennende reise. Dette er din tid – en sjanse til å motta min fulle oppmerksomhet og støtte, skreddersydd til dine behov.

Book gratis oppstartsamtale her!

Hør hva Guri sier om reading-retreat
hos Lene Sofie!

 
"Jeg elsket den gode kombinasjonen av terapi sammen med det spirituelle. Det gjorde hele opplevelsen helt helt magisk og unik!"

Hei og velkommen!

 

Jeg er Lene Sofie, medium, erfaren samtaleterapeut, bestselgende forfatter og kursholder, med lidenskap for å veilede mennesker gjennom deres personlige reise mot indre balanse og helhet. Med over 15 års erfaring som samtaleterapeut har jeg hatt gleden av å støtte en mangfoldig gruppe mennesker i å finne klarhet, forståelse og ro i sine liv. Mitt fokus er å kombinere den solide faglige bakgrunnen jeg har som samtaleterapeut med mine intuitive evner som et medium.

En unik kombinasjon av terapeutisk tilnærming med spirituell touch

Det som gjør min tilnærming unik, er kombinasjonen av min faglige bakgrunn og min tilknytning til det spirituelle som medium. Jeg tror på at for å oppnå ekte helhet, må vi anerkjenne og integrere både vår mentale og åndelige velvære.

Samtaleterapeut:

Som samtaleterapeut har jeg dedikert mitt yrkesliv til å forstå og hjelpe deg med å utforske dine utfordringer, skape innsikt og finne løsninger. Gjennom samtaleterapi skaper vi sammen et trygt rom hvor du kan utforske dine tanker, følelser og relasjoner.

Medium og healer

Samtidig bringer jeg en dyp forbindelse til det spirituelle som medium. Dette aspektet av min praksis gir en ekstra dimensjon til vårt arbeid, hvor vi kan utforske ditt indre selv på et dypere nivå. Gjennom energireading og healing støtter jeg deg i å åpne opp for personlig vekst og oppvåkning.

Maria ble overrasket

"Jeg fikk noe helt annet å tenke på enn det jeg trodde vi skulle prate om. Det var så nyttig for meg!"
Call To Action
 

Hvorfor velge meg?🌿 Helhetlig tilnærming: Opplev det beste fra begge verdener - terapi og spiritualitet - for en helhetlig tilnærming til din velvære.

🌸 Skreddersydde økter: Hver terapisession tilpasses dine unike behov, enten det er personlige/profesjonelle utfordringer, familieforhold eller åndelig vekst.

💖 Trygghet og støtte: Skap et trygt rom for å utforske dine tanker og følelser med en erfaren samtaleterapeut og medmenneske.

Hva kan du forvente?


♡ Energireading og healing:
Med kraftfull healing vil jeg lese dine energier og gi deg ny energi, guide deg gjennom blokkeringer og åpne opp for personlig og spirituell vekst.

♡ Personlig- og businessveiledning: Vi vil utforske hva som kan være neste steg både i ditt personlige og profesjonelle vekst.

♡ Egenkjærlighet og selvutvikling: Dette blir et springbrett til et liv hvor du gir deg ditt magiske løfte og skaper et magisk liv.

Er du klar for å


Gi slipp på stress og mas?

Vekke livsgleden og kvinnekraften i deg?

Utforske dine profesjonelle og personlige drømmer gjennom spiritualitet?

Har du svart ja på noen av disse spørsmålene, så ta kontakt med meg. Jeg vil hjelpe deg på veien videre!
Du kan booke gratis oppstartsamtale her.

Hør hva Marit sier om spirituell reading-retreat hos Lene Sofie!

 
"Jeg er så utrolig glad for den reading-session og varmt, varmt, varmt anbefaler å ta en tur til Lene Sofie. Det har gitt meg så mye, og jeg kommer tilbake igjen!"

Ta det neste steget på din reise


Er du klar for å ta det neste steget på din reise mot egenkjærlighet, slik at du skaper et magisk liv? Jeg inviterer deg til å booke en spirituell reading-retreat med meg. Sammen kan vi utforske, forstå og transformere, slik at du kan oppnå ditt fulle potensiale og leve livet slik du drømmer om.

Kontakt meg på [email protected] eller book tid her for å avtale en oppstartsamtale og ta det første skrittet mot ditt magiske løfte og egenkjærlighet. Jeg ser frem til å være din guide på reisen!

Klem fra Lene Sofie

✨ Fotogalleri