Foredrag med Lene Sofie

Samtaleterapeut - Forfatter - Kursholder

To ulike foredrag

Lene Sofie tilbyr to ulike foredrag basert på hennes to bestselgere "Positive tanker er bullshit" og "Gi blanke i å skjerpe deg".

Foredragene passer for kvinner som ønsker inspirasjon og kunnskap med fokus på selvfølelse og psykisk helse. Foredraget tilpasses ut fra om det er for en arbeidsplass, organisasjon eller forening. 

 

En liten sniktitt fra et foredrag

"Positive tanker er bullshit"

  • Føler du at du egentlig burde hatt det bedre med deg selv, fordi alt er på stell rundt deg?
  • Prøver du – som tusenvis av andre – å tenke positivt, men opplever at du ikke kommer videre?
  • Synes du det er vanskelig å akseptere deg selv når du har det vondt og vanskelig?


Gjennom dette foredraget vil du høre hvordan Lene Sofie tar et oppgjør med tenk-positivt-trenden. For hvis du undertrykker vonde følelser og tanker over tid, vil kroppen brutalt gi beskjed.
Lene Sofie vil lære deg om psykiske muskler. Dette er et begrep og bilde hun har utviklet for å relatere fysiske og psykiske muskler. Selvfølelsen din henger sammen med dine psykiske muskler.
Med en morsom vri bruker Lene Sofie psykiske muskler på en måte du kan kjenne igjen, når f.eks. dine fysiske muskler blir støle etter en treningsøkt.
Dette foredraget vil hjelpe deg til å se hva du kan gjøre for å få en bedre selvfølelse. Du vil lære av andres terapihistorier, og forstå at vi ikke er så ulike når alt kommer til alt.

"Gi blanke i å skjerpe deg"

«Jeg må skjerpe meg.» Denne setningen er trolig den Lene Sofie hører oftest i terapirommet. Kanskje kjenner du deg igjen? Du burde trent mer, hatt mer overskudd, gjort mer på jobb?
Og du burde altså skjerpet deg slik at du klarer disse målene og slett ikke lar andre ting gå innpå deg heller? Glem det. Målet er nemlig ikke å ta seg sammen.

• Er du stresset og har lite energi selv om hverdagen egentlig er grei?
• Er du streng og har høye krav til deg selv?
• Føler du ofte dårlig samvittighet og utilstrekkelighet?

Slike tanker tapper deg for energi og er helt unødvendige.

Gå fra å være din verste kritiker til å bli din beste venn.

I dette foredraget forteller Lene Sofie med humor og innsikt deg om det geniale verktøyet Burde-Berta som kan hjelpe deg å bli kvitt flink pike-syndromet.

Burde-Berta er kritikeren i deg som kan kjøre deg rett i den berømte veggen, dersom du hører på alt hun sier du BØR og MÅ gjøre. I dette foredraget lærer du hva du skal gjøre istedenfor å høre på alt maset til kritikeren Burde-Berta.

Du vil garantert få AHA-opplevelser. Lær deg å bli snillere mot deg selv på en genial måte!

Det er helt rått at du kan ha det så moro med et så alvorlig og viktig tema!

Har du noen spørsmål?

Send meg gjerne en e-post!

Hvem er Lene Sofie?

Lene Sofie er terapeut, kursholder og forfatter. Hun er utdannet pedagog, gestaltterapeut og familieterapeut. Hun har også utdanning i relasjonsbasert konfliktarbeid. Fra 2008 – 2020 drev hun terapipraksisen Hverdagsterapeuten.

Hun har drevet onlinebedriften lenesofie.no siden 2018, der hun blant annet tilbyr onlinekurs og medlemsportal. Hun er forfatter av bestselgerne «Positive tanker er bullshit» og " Gi blanke i å skjerpe deg" som til sammen har blitt solgt mer enn 13.000 eksemplarer i Norge. 

Som terapeut har hun hatt flere tusen samtaler i terapirommet. Gjennom sitt årelange arbeid har hun utviklet eksempler og metaforer som gjør det både enklere og mer forståelig å få en bedre selvfølelse og god psykisk helse.

Dette sies om Lene Sofie:

"Lene Sofie er påkoblet og tilstede. Hun er klok og reflektert, og deler med seg av sin kompetanse. Lene Sofie er som en stødig kaptein på skuta, som får alle om bord trygt i havn."

"Det har forandret livet mitt fra å være utslitt og lei av å alltid gjøre det som forventes av andre, til å ta meg tid til å gjøre ting som gir meg energi. Fra å bare please andre til å kreve å få please meg selv, også."

"Etter mange år med mykje uro og angst, kom eg over boka di. Den lærte meg mykje om å akseptere og forstå kroppen min sine reaksjonar. Eg har gått i ulike former for terapi, men aldri hatt så god effekt som eg har fått av pakken din. (Bøkene, samtalene og onlinekurs.) Eg har fått tilbake masse livsglede og energi."

Har du noen spørsmål?

Send meg gjerne en e-post!