Dans med Burde-Berta

Folk ler av fryd når jeg forteller om Burde-Berta. Mange kjenner seg igjen i tanker om hva man «bør» gjøre og hvordan man «bør» være. Det er både unødvendig og energitappende. Derfor har jeg laget dette geniale kurset som med humor og innsikt vil lære deg enkle metoder for stressmestring.

Få tilgang umiddelbart - kun 790,-
 

Meld deg på nå og få flere aha-opplevelser og enkle verktøy du selv kan bruke hele livet.

Etter mange tusen terapisamtaler har jeg sett at mange sliter med «burde-tanker». Derfor har jeg laget dette geniale kurset som med humor og innsikt vil lære deg enkle metoder for stressmestring.

Burde-Berta er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du dette verktøyet blir det så mye lettere og tilmed morsommere.

Kurset består av tre moduler med tilsammen seks videoer som du kan se hvor og når du vil. Kurset varer en time og du vil få et flott nedlastbart kurshefte med på kjøpet. Meld deg på nå og få flere aha-opplevelser og enkle verktøy du selv kan bruke hele livet.

Er du ei Burde-Berte?

Du har mange tanker om hvordan du burde være eller hva du burde gjøre. Over tid blir du tappet for energi. Du blir sint, amper, irritert. Du blir sliten, får uro og kritiske tanker. Du kan hakke på de rundt deg og få dårlig samvittighet. Du opplever at livet er et pliktløp.

Mer energi og sunnere indre dialog

Ved å bli glad i din Burde-Berte, får du mer energi, sunnere indre dialog og mer tilstedeværelse i ditt liv. Du vil bli mer oppmerksom på dine tanker, behov og følelser. Det er en god følelse å ha frihet til å velge hva du vil bruke livet på. 

Ta føringen i dansen

Bruk Burde-Berta der du flytter henne fra hodet til hjertet. Du får metoder og en masterplan der du lærer å sortere burde-tankene dine slik at du kan rydde bort tanker som bare skaper støy.

Samtidig lærer du å se verdien av Burde-Berta. Når hun kommer, er det også et signal til deg om å ivareta deg selv. Burde-Berta skal altså ikke bort, men du tar føringen i dansen sammen med henne. 

Kjøp her - kun 790 kroner,- 

Ja, jeg vil være med på kurset

Kjøp her - kun 790 kroner,- 

Ja, jeg vil være med på kurset