KOS-terapi

Samtaler for Kraft Og Selvfølelse

 1 - 1 pakke

 

Er dette kjente tanker for deg?

 • Du er stresset og har lite energi selv om hverdagen egentlig er helt grei
 • Du er streng og har høye krav til deg selv
 • Du føler ofte dårlig samvittighet og utilstrekkelighet

Slike tanker tapper deg for energi og er helt unødvendige.

Det kan være vanskelig å ta tak i slike tanker alene, men jeg er her for å hjelpe deg videre. 

NYHET!

Jeg tilbyr nå KOS-terapi i et pakkekonsept. Det vil si at i tre måneder vil du og jeg jobbe sammen 1 - 1, fordelt på seks online samtaler. I denne perioden vil vi benytte Burde-Berte planleggeren, et planleggingsverktøy som går over tre måneder. Her kan du notere underveis, skrive din masterplan og få viktige påminnelser. Som en del av konseptet, tar vi også i bruk minikursserien Bli kvitt flink pike-syndromet. Dette er tre online minikurs, som du kan se mellom våre samtaler for å få maksimalt ut av terapien. 

Ja takk, jeg vil gjerne bestille
KOS-terapi

Bestill nå for 8990 kr
Betal i tre avdrag á 3300 kr

Gjennom KOS-terapi får du:

KOS-terapi passer
godt for deg som:

 • Har mye uro i brystet og mangler gode verktøy for å bli kvitt uroen

 • Er mye sliten og ikke helt vet hvorfor

 • Er mye selvkritisk og tenker ofte på hva du BØR og MÅ gjøre
 • Har mye dårlig samvittighet for mennesker rundt deg, men vet at du stiller opp så godt du kan

Jeg vil hjelpe deg på
veien til å:

 • Være god nok som du er - for jeg mener du er mer enn det - du er fantastisk!

 • Bedre selvfølelse, der du kjenner på tilstedeværelse og god oppmerksomhet på deg selv             
 • Lære deg å se sammenhengen mellom din historie og ryggsekk og hvordan du takler livet her og nå, og hvordan du kan bruke din historie som din styrke

 • Ta gode valg og prioriteringer, slik at du passer på ditt eget energinivå - ingen andre gjør det!

"Før jeg møtte Lene Sofie var jeg veldig klar for å gjøre endringer i livet mitt, men jeg ante ikke hvordan. Hos Lene Sofie fikk jeg hjelp til å endre tankemåten min, være snillere mot meg selv og å sette grenser for hvordan jeg tidligere lot meg påvirke av andre. Alt dette gjør at jeg har det mye bedre som mamma, sjef og… ikke minst med meg selv! Jeg er utrolig glad for at jeg tok motet til meg og oppsøkte Lene Sofie."

Grethe, 48 år

Terapi via internett

Online-terapi er et godt tilbud til deg som vil ha hjelp til endring i din livssituasjon. Du har forsøkt å komme ut av en tung tid på egenhånd og ser at du ikke klarer det helt. Du har trodd at dette vil gå over, men det er ikke så lett.

Du har kanskje tenkt at terapi er for veldig syke mennesker, og at du ikke er helt der. Du er vant til å klare det meste selv og roper ikke så høyt om hvordan du har det inni deg.

​Sammen med meg kan du dele og bearbeide tanker og følelser som skaper trøbbel i hverdagen din. Du får hjelp til å se hvordan du takler livet ditt akkurat nå, og om dette er en hensiktsfull måte å gjøre det på. Du blir bedre kjent med dine tanker, følelser og kropp, og lærer hvordan ivareta dine behov i hverdagen.

Vi bruker Zoom og avtaler når det passer best for deg.

 • Du får samme gode kvalitet på terapisamtalen som du får i terapirommet.
 • Du kan snakke med meg uansett hvor du befinner deg.
 • Du slipper å reise noe sted, men kan sitte der du føler deg trygg.

 

"Lene Sofie hadde en fantastisk tilstedeværelse i terapitimene. Hun så meg, støttet meg og hun fikk meg til å føle meg trygg. Hun hjalp meg opp når jeg følte at jeg var på mitt svakeste, og ga meg gode verktøy på veien videre. Jeg er evig takknemlig for hjelpen jeg fikk av henne. I dag føler jeg meg som en sterk og fantastisk kvinne."

Maria, 40 år

Støtte og hjelp

Du får tilgang til KOS - universets Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Lene Sofie og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Øvelser og verktøy

Øvelser og verktøy er tilgjengelig i medlemsportalen
Her kan du finne meditasjonsøvelser, oppmerksomhetsøvelser og gode verktøy som hjelper deg å hvile og få energipåfyll.

Verktøyet Burde-Berta

Dette er et verktøy som kan hjelpe deg å bli kvitt flink pike-syndromet. Det gjør du fort ved å bytte ut begrepet flink pike med Burde-Berta. Hun er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips om Burde-Berta, blir det mye lettere og mer morsomt med selvutvikling.

Ord for KOS

Lene Sofie har åpnet opp sin spirituelle side og går daglige turer i naturen. På sin faste plass, setter hun seg ned og åpner opp for Ord for KOS, Kraft Og Selvfølelse.  Hun kanaliserer hver uke ord for KOS, og deler sine refleksjoner i en kort video. Denne videoen blir lagt ut hver fredag i medlemsportalen og i facebookgruppa. 

Gjennom KOS-terapi får du:

Ja, dette ønsker jeg for totalt 8990 kr

 

Ja, jeg vil ha dette og betale i tre avdrag á 3300 kr

"Det er fantastisk å møte en terapeut som gir meg nye tanker om gamle følelser, og som viser en vei ut av uro, tungsinn, selvbebreidelser og sorg."

Torstein, 52 år

Hei. Jeg er Lene Sofie

I mange år fløy jeg på autopilot og var aldri helt bevisst på hva mine valg egentlig gjorde med min livskvalitet. Jeg hadde bestandig litt dårlig samvittighet for ting jeg burde gjort annerledes eller bedre. Jeg følte at jeg aldri strakk helt til, verken på jobb eller hjemme. Selv om jeg syntes hverdagen var helt grei, var jeg stresset, streng med meg selv og var mye sliten. Utad var jeg «sterk», men inni meg var jeg lita og ulykkelig. Jeg skjønte ikke hvorfor ingen kunne ta vare på meg og elske meg for den jeg var. 

 

Alt endret seg den søndagen for over 20 år siden, da jeg lovte å elske meg selv og bli min beste venn. Jeg startet med å smile til meg i speilet, lese selvutviklingsbøker og gå til samtaleterapi. Med små steg fikk jeg hjelp av min terapeut til å bearbeide gamle traumer fra en tøff mobbehistorie, se sammenhenger mellom min historie og mine valg i dag, og omfavne hele meg med mine styrker og sårbarheter. Dette har forandret mitt liv!

 

Jeg har møtt min store kjærlighet og skapt drømmelivet der jeg kan leve ut mine drømmer:

 • Jeg utdannet meg til samtaleterapeut og hjelper nå andre kvinner, slik min terapeut hjalp meg. 
 • Jeg bor utenlands på vinterstid. Da skriver jeg bøker, og har gitt ut bestselgerne «Positive tanker er bullshit» og «Gi blanke i å skjerpe deg» 
 • Best av alt er at jeg er min beste venn, og tar gode valg for meg selv gjennom livets opp- og nedturer. 

 

Dette vil jeg også hjelpe deg med! Som samtaleterapeut siden 2008, har jeg hjulpet tusenvis av «sterke» kvinner til å omfavne hele seg, og til å være sin beste venn også på dårlige dager. Gjennom min terapipraksis jeg blitt knallgod på å lage verktøy og øvelser som kan hjelpe deg med små steg til god kraft og selvfølelse, slik at du kan leve det livet DU drømmer om. Dette kan jeg hjelpe deg med gjennom mine selvutviklingsbøker, medlemsportal, onlinekurs, terapisamtaler, grupper, foredrag og show. 

Klem fra Lene Sofie,
samtaleterapeut, forfatter og kursholder

Har du noen spørsmål?

Send gjerne en e-post til [email protected]