Kickstart
din egenkjærlighet
i en uke  

 

Hvordan ville det føles å våkne hver morgen med en følelse av ubetinget kjærlighet for deg selv? Hvis du ønsker å starte dagen med en kjærlighetsfull indre dialog, så har vi akkurat det du trenger. Vår 7-dagers egenkjærlighetsutfordring er skapt spesielt for deg.

Hva får du?


🌟 En video med ditt magiske løfte:
Start reisen til egenkjærlighet med en kraftfull video som veileder deg gjennom en affirmasjonsøvelse med ditt magiske løfte om å elske deg selv. La disse ordene bli din daglige mantra for uken.

📧 En daglig e-post i en uke:
Du vil motta et oppmuntrende kjærlighetsbrev fra meg hver morgen i syv dager. Disse e-postene er din daglige dose av inspirasjon og motivasjon. Jeg vil heie på deg hele veien mens du integrerer denne viktige morgenrutinen i livet ditt.

 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

Din egenkjærlighet er nøkkelen til et lykkeligere og sunnere liv. Det er DIN tur til å prioritere deg selv og gi deg selv den kjærligheten du fortjener. Bli med på vår 7-dagers utfordring og begynn reisen mot å gi deg det magiske løftet om å elske deg selv "til døden skiller deg ad." 

🧡Lov å elske deg selv til døden skiller deg ad🧡

Legg igjen navn og e-post nedenfor for å bli med på utfordringen og ta det første skrittet mot en mer kjærlig og strålende deg. Du er verdt det! 💖

Ved å laste ned gratis video melder du deg også på Lene Sofie sitt nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.