Hvordan minske stress i overgangsalderen?

Gi DEG god oppmerksomhet og ta i bruk det geniale verktøyet "Burde-Bertas Masterplan" i hverdagen. Da får du bedre oversikt og god hjelp til å prioritere og sortere dagene dine. Burde-Bertas Masterplan har fokus på fire områder 

1. Aktivitet
2. Hvile
3. Relasjoner
4. Gøy

Et vanlig tegn på overgangsalderen er søvnproblemer. Søvnløshet er vanlig på grunn av hetetokter som kan oppstå om natten. Hetetoktene kan føre til nattesvette, som igjen gjør det ubehagelig og vanskelig å sove. Det er derfor viktig å ta hvile på alvor, og dette hjelper masterplanen å gi deg en god oversikt over.

Andre tegn kan bl.a. være irritabilitet, stramme muskler, glemsomhet, utmattelse, vektøkning, svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Ved å ha god oppmerksomhet på deg gjennom overgangsalderen, vil du bli mer bevisst og ha bedre kontroll på dagene dine.

 

Legg igjen navn og e-postadresse under her, så får du tilgang til Burde-Bertas Masterplan.

Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på "Ja, send masterplanen gratis til meg" samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette.