Burde-Berta

Online-kurset/medlemsportalen om Burde-Berta er kanskje det jeg brenner mest for akkurat nå. Mange ler av fryd og kjenner seg igjen i "burde-tanker" om hva man bør gjøre eller hvordan man burde vært.  Kanskje er du ei som «burde» trene mer, vaske huset grundigere eller besøkt familien oftere? Vet du hvor mye energi det tapper deg for over tid?

Ta føringa i dansen med Burde-Berta

Etter mange tusen terapisamtaler har jeg sett at mange sliter med «burde-tanker». Derfor har jeg laget dette geniale kurset som med humor og innsikt vil lære deg enkle metoder for stressmestring.

Burde-Berta er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du dette verktøyet blir det så mye lettere og tilmed morsommere.

Kurset består av tre moduler med tilsammen seks videoer som du kan se hvor og når du vil. Kurset varer en time og du vil få et flott nedlastbart kurshefte med på kjøpet. Meld deg på nå og få flere aha-opplevelser og enkle verktøy du selv kan bruke hele livet.

Medlemsportalen "Burde-Bertene"

Selve prikken over í-en. Dette har jeg jobbet med i over ti år og trukket ut det beste av alle verktøyene jeg bruker i terapipraksisen.

Som medlem i kursportalen vil du få unik tilgang til en rekke videoer og verktøy du kan se når det passer deg, du vil få oppfølging av meg og en rekke bonuser. 

Du lærer å bli langt mer bevisst både på deg selv og omgivelsene. Prisen er meget god og kvaliteten er i toppklasse. 

Kjøp boken

"Positive tanker er bullshit"

Bok-mockup-tiny.png

Send meg en melding

© 2020 Lene Sofie Arnesen - Personvern

lene@hverdagsterapeuten.no - Tlf.: 90848508

Media

Jeg elsker når media forteller om arbeidet mitt. Konseptet mitt er godt omtalt både i radio og en rekke ukeblader og aviser.

Det gjør meg glad, og jeg blir litt stolt også.:-)