Medlemsportalen

KOS-Universet 

- et rom for Kraft Og Selvfølelse

 

Kjære omsorgsfulle og kraftfulle kvinne

Tusen takk for at du kommer inn og er nysgjerrig på medlemsportalen KOS-universet. Dette er et rom der du får energipåfyll til å passe på din kraft og selvfølelse. Medlemsportalen koster kun 189,- pr. måned. Det er ingen bindingstid og du får umiddelbar tilgang.

Ja, dette vil jeg være med på

Meld meg på

Du får umiddelbar tilgang til alle mine verktøy, videoer, livesendinger, ekspertpanel, grupper og mye annet.

 • Gir du mye omsorg til andre mennesker rundt deg?

 • Sier du ofte JA til andres forventninger?

 • Er du sensitiv for andres følelser og behov?

 

Ikke slutt med det! Dette er noen av dine talenter som verden trenger mye mer av. Din omsorg og sensitivitet er urinstinkter som du absolutt skal fortsette med. Vær stolt av at du er en kvinne med mye omsorg og kjærlighet for menneskene og omgivelsene rundt deg. Vi trenger mer av deg!
Jeg mener rett og slett at vi som kvinner trenger å ta mye mer plass i samfunnet og bruke vår omsorgsevne til å gjøre verden til et bedre sted. Det betyr ikke at du skal slutte å jobbe eller skape en karriere, og være hjemme og passe hus og hjem. Ta med deg dine feminine egenskaper og krev mer av omsorg og sensitivitet i samfunnet. Om vi får til dette sammen, kan det hende at vi forebygger mye ensomhet og utbrenthet.

Dersom du ikke passer på din egen kraft og selvfølelse risikerer du:

 • Å ha mange burdetanker om hvordan du BØR eller MÅ være.
 • Å måle verdien av dagen på hvor effektiv du er med alt du gjør.
 • Å bli sliten, få uro og kritiske tanker.

For at du skal kunne fortsette å gjøre det du allerede er god på, trenger du et rom der du kan passe på din egen kraft og selvfølelse. Det får du i KOS-universet for dette er en medlemsportal som gir deg muligheten til:

 • Å hvile deg og få energipåfyll
 • Å bli inspirert til egenomsorg
 • Å lære nye ting om selvutvikling på en morsom måte

Husk du gjør ikke noe feil ved å vise omsorg og ta hensyn til dine medmennesker. Du blir kraftfull når du er trygg på det du allerede er god på. Bare pass på at du fyller på energi til din egen kraft og selvfølelse!

Er du klar over hvor viktig din kraft og selvfølelse er for din livskvalitet?

Dette klarer du ikke å gjøre i et rom alene. Din kraft og selvfølelse blir påvirket av de omgivelsene du lever i. Dette perspektivet vil vi vise deg gjennom månedens tema. Hver måned får du et nytt tema som vi betegner som kraft som kan gi god energi til din egen Kraft Og Selvfølelse. 

 • Hvilens kraft
 • Kjærlighetens kraft
 • Drømmens kraft
 • Takknemlighetens kraft
 • Kroppens kraft
 • Kreativitetens kraft
 • Spirituell kraft
 • Følelsens kraft
 • Relasjonens kraft
 • Historiens kraft
 • Verdiens kraft
 • Naturens kraft

 

Hvordan gjør vi dette?
Det blir livesendinger annenhver mandag klokka 20.00, der du får inspirasjon av Lene Sofie og hennes gjester. 

"Lene Sofie er påkoblet og tilstede. Hun er klok og reflektert, og deler med seg av sin kompetanse.

Lene Sofie er som en stødig kaptein på skuta, som får alle om bord trygt i havn."

Støtte og hjelp

Du får tilgang til KOS - universets Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Lene Sofie og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Øvelser og verktøy

Øvelser og verktøy er tilgjengelig i medlemsportalen
Her kan du finne meditasjonsøvelser, oppmerksomhetsøvelser og gode verktøy som hjelper deg å hvile og få energipåfyll.

Verktøyet Burde-Berta

Dette er et verktøy som kan hjelpe deg å bli kvitt flink pike-syndromet. Det gjør du fort ved å bytte ut begrepet flink pike med Burde-Berta. Hun er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips om Burde-Berta, blir det mye lettere og mer morsomt med selvutvikling.

Ord for KOS

Lene Sofie har åpnet opp sin spirituelle side og går daglige turer i naturen. På sin faste plass, setter hun seg ned og åpner opp for Ord for KOS, Kraft Og Selvfølelse.  Hun kanaliserer hver uke ord for KOS, og deler sine refleksjoner i en kort video. Denne videoen blir lagt ut hver fredag i medlemsportalen og i facebookgruppa. 

Her er noen av fordelene du får i KOS-Universet:

 • Du kan se videoer når det passer deg. Om og om igjen.
 • Du kan stille meg spørsmål underveis i vår lukkede fb-gruppe.
 • Du har tilgang til et fantastisk fellesskap av kraftfulle kvinner i fb-gruppa.
 • Du får tilgang til alle mine verktøy jeg har utviklet i terapirommet.
 • Du kan begynne å bruke dem umiddelbart.
Ja, dette vil jeg være med på. Kun 189 kroner pr. måned

Alltid tilgjengelig

Du trenger ikke være med direkte på livesendinger eller få med deg alt som finnes i medlemsportalen og Facebook-gruppa. Alt ligger og venter på deg i KOS-universet når du trenger det. Se på alt du har tilgjengelig som et kartotek som du kan kose deg med når du trenger påfyll til KOS, Kraft Og Selvfølelse.

Hvorfor være med?

Du får tilgang til kunnskap og verktøy jeg har utviklet gjennom mange år som samtaleterapeut gjennom egenterapi, utdanning og etter tusenvis av terapisamtaler som samtaleterapeut. Du får også gleden av inspirasjon og gode ord som blir kanalisert fra Universet som heier på deg for å være den kraftfulle og omsorgsfulle kvinnen du allerede er!

Hei. Jeg er Lene Sofie

I mange år fløy jeg på autopilot og var aldri helt bevisst på hva mine valg egentlig gjorde med min livskvalitet. Jeg hadde bestandig litt dårlig samvittighet for ting jeg burde gjort annerledes eller bedre. Jeg følte at jeg aldri strakk helt til, verken på jobb eller hjemme. Selv om jeg syntes hverdagen var helt grei, var jeg stresset, streng med meg selv og var mye sliten. Utad var jeg «sterk», men inni meg var jeg lita og ulykkelig. Jeg skjønte ikke hvorfor ingen kunne ta vare på meg og elske meg for den jeg var. 

 

Alt endret seg den søndagen for over 20 år siden, da jeg lovte å elske meg selv og bli min beste venn. Jeg startet med å smile til meg i speilet, lese selvutviklingsbøker og gå til samtaleterapi. Med små steg fikk jeg hjelp av min terapeut til å bearbeide gamle traumer fra en tøff mobbehistorie, se sammenhenger mellom min historie og mine valg i dag og omfavne hele meg med mine styrker og sårbarheter. Dette har forandret mitt liv!

 

Jeg har møtt min store kjærlighet og fått drømmelivet der jeg kan leve ut mine drømmer:

 • Jeg utdannet meg som samtaleterapeut og  får hjelpe andre kvinner, slik min terapeut hjalp meg. 
 • Bor utenlands på vinterstid. Da skriver jeg bøker og har gitt ut bestselgerne «Positive tanker er bullshit» og «Gi blanke i å skjerpe deg» 
 • Best av alt er at jeg er min beste venn og tar gode valg for meg selv i livets opp - og nedturer. 

 

Dette vil jeg også hjelpe deg med! Jeg har fått hjulpet tusenvis av «sterke» kvinner til å omfavne hele seg til å være sin beste venn også på dårlige dager. Som samtaleterapeut siden 2008 har jeg blitt knallgod på å lage verktøy og øvelser som kan hjelpe deg med små steg til god kraft og selvfølelse, slik at du kan leve det livet du drømmer om. 

 

Dette kan jeg hjelpe deg med gjennom mine selvutviklingsbøker, medlemsportal, onlinekurs, terapisamtaler, grupper, foredrag og show. 

Klem fra Lene Sofie,
samtaleterapeut, forfatter og kursholder

Dette sier medlemmene:

Natasha

Lene Sofie er enkel å forstå. Hun har fine vinklinger på problemstillinger og er trygg og imøtekommende.

Vigdis

Flott blanding av dype temaer og lett forståelige praktiske tips. Dette er et godt sted å være og lære!

Hilde

Lene Sofie er aktivt lyttende, tar alle på alvor og møter alle med respekt på livesendingene.