KOS-gruppe

Samtalegruppe for å skape en stressfri hverdag i overgangsalder

NÅ er det DIN tur!

Nå har du endelig tid til å prioritere dine egne følelser og behov. Du har bestemt deg for å bruke overgangsalderen til å bli en overgang fra å være stresset og flink pike til å være leken og lidenskapelig kvinne!

 

KOS-gruppe er for deg som vil lære hvordan du kan vise mer omsorg for dine egne følelser og behov. Du har brukt mange år på å vise omsorg til gjengen din og nå er det plass til å bli bedre kjent med hvem du er nå. Du har vært og er i store endringer i kropp og sinn og vil bruke denne overgangen til å blomstre på nytt! Dette skal du gjøre i en gruppe med andre omsorgsfulle og spennende kvinner.

Denne KOS-gruppa er for deg som:

  • Vil dempe stress for å forebygge mot overgangsplager

  • Trenger et lite "spark i rumpa" for å få takle overgangen fra flink og stresset pike til leken og lidenskapelig kvinne

  • Være i et fellesskap, der dere deler hverandres opplevelser i overgangsalder

Dette er nettbasert, så du kan bo i nord eller sør, vest eller øst. Vi skaper en nær gruppe uavhengig av fysisk avstand.

Du kan forvente:

  • nære og gode samtaler
  • mange heiarop og mye latter
  • gode støttespillere i kule kvinner som er som deg
  • hjelp til fokus på å ha det mer GØY!
Jeg vil være med og investere 4990,- i meg selv
Jeg vil være med og betale i tre avdrag á 1750,-

 

 

Begrensede plasser!


Invester i DEG og få hjelp til å tørre å gå fra flink og stresset pike til leken og lidenskapelig kvinne.

"For en reise jeg har vært med på! Gjennom Lene Sofie sin gruppe, har jeg  jobbet effektivt og iherdig med å følge drømmene mine. Jeg har blitt godt kjent med alle de fine damene i gruppa, som jeg i dag kaller søstre. De har heiet på meg og støttet meg, de har reflektert sammen med meg og hjulpet meg videre når jeg har stått fast. Lene Sofie har hele tiden vært en trygg og stødig kaptein på skuta, og jeg har følt meg ivaretatt, sett og tatt på alvor av henne. Hun har vært en veldig viktig støttespiller gjennom hele prosessen. Jeg har lært så utrolig mye i løpet av disse ukene, og jeg føler meg godt rustet til å følge drømmene mine!"

Nina, 48 år

Fire samlinger i fire uker

 

Hver torsdag møtes vi 18.00-21.00 på Zoom i tre timer.

Du får plass til å dele hvor du er i prosessen. Her vil du lære det geniale planverktøyet Burde-Bertas Masterplan som hjelper deg å dempe stress og forebygge mot overgangsplager.

Gjennom kurset "Skap en stressfri hverdag." lærer du å bli  bevisst på hva du skal fokusere på for å gi deg selv omsorg og kjærlighet.

Ofte vil du kjenne en lettelse etter hver gruppesamtale, fordi vi frigjør mye god energi sammen. Bare det å si høyt til de andre i gruppa hva du tenker på, kan påvirke endringsprosessen din på en god måte.
(Verdi: 9.000,-)

Plan for gruppesamtalene:

Torsdag 9. mars klokka 18.00 – 21.00

Torsdag 16. mars klokka 18.00 – 21.00

Torsdag 23. mars klokka 18.00 – 21.00

Torsdag 30. mars klokka 18.00 – 21.00

 

Støtte og hjelp

Du får tilgang til KOS - universets Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Lene Sofie og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Øvelser og verktøy

Øvelser og verktøy er tilgjengelig i medlemsportalen
Her kan du finne meditasjonsøvelser, oppmerksomhetsøvelser og gode verktøy som hjelper deg å hvile og få energipåfyll.

Verktøyet Burde-Berta

Dette er et verktøy som kan hjelpe deg å bli kvitt flink pike-syndromet. Det gjør du fort ved å bytte ut begrepet flink pike med Burde-Berta. Hun er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips om Burde-Berta, blir det mye lettere og mer morsomt med selvutvikling.

Ord for KOS

Lene Sofie har åpnet opp sin spirituelle side og går daglige turer i naturen. På sin faste plass, setter hun seg ned og åpner opp for Ord for KOS, Kraft Og Selvfølelse.  Hun kanaliserer hver uke ord for KOS, og deler sine refleksjoner i en kort video. Denne videoen blir lagt ut hver fredag i medlemsportalen og i facebookgruppa. 

Burde-Bertas planlegger

Vi bruker Burde-Bertas planlegger som arbeidsverktøy som hjelper deg å planlegge og evaluere. Den bli sendt hjem til deg, og blir et godt arbeidsverktøy i denne perioden. (Verdi: 560,-)

 

Kurset; Skap en stressfri hverdag

Som en del av konseptet, tar vi også i bruk kurset Skap en stressfri hverdagDette er et  onlinekurs, som du kan se mellom våre samtaler for å få maksimalt ut av perioden vi har sammen. Her får du et genialt planverktøy du kan ta i bruk med en gang. (Verdi: 790,-)

 

Foredrag; Hvile i overgangsalder med samtaleteraput og forfatter Siw Stenbrenden

 

Foredrag; Parforhold i overgangsalder med kursholder og forfatter Annabell Stefanussen

 

Din egen heiagjeng

Gjennom å være med i en Overgangsgruppe vil du bli enda bedre kjent med en herlig gjeng med kvinner i overgangsalder som du kan kalle for bestevenner! Du vil ikke kjenne på at du ikke har tid til å bli med, fordi du gleder deg veldig til hver eneste gruppesamtale! Dette er investering i din selvutvikling på høyt nivå, der du går gjennom en viktig prosess til å blomstre på nytt.

Jeg har ofte fått tilbakemelding på at jeg som terapeut skaper magiske gruppeprosesser, så det er bare å glede seg! (Verdi: Unevnelig!)

Har du noen spørsmål?

Send gjerne en e-post til [email protected]