Burde trent mer, burde vært mer tilstede, burde vært mer fornøyd osv. Jeg kan tenke meg at du også kjenner deg igjen. Etter flere tusen terapisamtaler har jeg sett at de fleste av oss har «burde-tanker».

Disse tankene vil slite deg ut og er helt unødvendige. 

Derfor har jeg laget denne geniale medlemsportalen som vil lære deg enkle metoder slik at du blir mer bevisst og gjør valg som er gode for deg, både på jobb og hjemme. I medlemsportalen vil både onlinekurs, videoer, nedlastbare hefter, masterplan samt mange gode samtaler og fellesskap stå i fokus.

Akkurat nå: Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag!

Dette er Burde-Bertene

En portal for sterke kvinner som vil si farvel til burdetanker, og få hjelp til å bli hovedpersonen i sitt eget liv!

Burde-Bertene er et felleskap der du vil lære hvordan du kan bli kjent med din egen Burde-Berte slik at hun ikke sliter deg ut. Burde-Berta er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips blir det mye lettere. I tillegg er det veldig gøy og lærerikt. Det er ikke det du gjør, men det du tenker som sliter deg ut.

 

Det som er helt fantastisk er at du selv kan velge om du vil følge portalen og lære på egenhånd eller om du vil være aktiv i vår private facebookgruppe og gjøre det sammen med en gjeng andre herlige Burde-Berter!

Er du ei Burde-Berte?

Du har mange tanker om hvordan du burde være eller hva du burde gjøre. Over tid blir du tappet for energi. Du blir sint, amper, irritert. Du blir sliten, får uro og kritiske tanker. Du kan hakke på de rundt deg og få dårlig samvittighet. Du opplever at livet er et pliktløp.

Mer energi og sunnere indre dialog

Tror du nå at jeg skal hjelpe deg å bli kvitt Burde-Berta, tar du feil. Hun er en viktig del av deg. Jeg skal lære deg å danse med henne. En dans der du tar føringen.:-) Ved å bli glad i din Burde-Berte, får du mer energi, sunnere indre dialog og mer tilstedeværelse i ditt liv. Du vil bli mer oppmerksom på dine tanker, behov og følelser. 

ALT DETTE ER INKLUDERT:

Du får tilgang til de beste verktøyene og tankesettene som jeg daglig bruker i møte med klienter. Nå kan du trekke nytte av alt selv til i en fantastisk pakke og til en svært god pris.

ONLINEKURS

Onlinekurs som gir deg et dypdykk i hvordan du tar føringen i dansen med Burde-Berta.

Onlinekurset «Dans med Burde-Berta» er et smart, grunnleggende kurs på tre moduler. Her lærer du det du trenger for å bli glad i Burde-Berta di. Dette er et essensielt kurs for å vokse og bli venn med burde-tankene dine.

LIVESENDING HVER UKE

Ukentlige livesendinger, der du kan få direkte støtte fra meg. 

Vi tar utgangspunkt i Masterplan for Burde-Berta, der vi sammen passer på hvordan du prioriterer i din hverdag. Da vil vi hjelpe hverandre til å passe på at hvile, aktivitet, gøy og gode relasjoner blir prioritert i ukeplanen din. Vi har livesending hver mandag kveld klokka 20.00, så det er en knallstart på uka!

MÅNEDLIGE VIDEOER

Månedlige videosnutter, der du lærer mer om stressmestring og sunn selvfølelse. 

Her skal du lære mye om selvfølelse, din ryggsekk og historie, om valg og prioriteringer, hvem du blir i møte med andre mennesker, hvordan utvikle en sunn indre dialog og hvordan kommunisere med og bevare gode relasjoner.

STØTTE OG HJELP

Tilgang til Burde-Bertegjengens Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Jeg og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag!

Hvem passer det for? >
Hva lærer du? >
Hvorfor skal du være med?>

 

Onlinekurset KOS, Kraft Og Selvfølelse. Verdi 4990,-

Stor bonus:

Selvutviklingskurs med seks moduler. Du vil få tilgang til et tyvetalls videosnutter og nedlastbart kurshefte. Dette blir solgt som et stort kurs alene og koster 4990,-. Nå får du det som en bonus med på kjøpet. Jeg er stolt av dette kurset der jeg trekker erfaringer fra 15 år som terapeut ned på en lett forståelig måte for deg. Se bare hva det inneholder:

• Modul 1 – Din selvfølelse
• Modul 2 – Din historie
• Modul 3 – Vær bevisst dine valg
• Modul 4 – Hvem blir du i møte med andre mennesker
• Modul 5 – Fokus på å bruke din indre dialog som din beste venn.
• Modul 6 – Veien videre

Se hva du får: 

• Tilgang til kurset «Dans med Burde-Berta.»

• Ukentlige livesendinger i lukket gruppe på Facebook.

• Ny videosnutt i begynnelsen av hver måned, der du vil lære mye om selvfølelse og psykisk helse.

• Månedlige øvelser og oppgaver, som du kan utforske og lære enda mer av.

• Tilgang til å spørre meg om råd og hjelp i Facebook-gruppa.

I tillegg får du altså den STORE bonusen akkurat nå: Selvutviklingskurset "KOS - Kraft Og Selvfølelse". (Verdi 4990,-)

Som din trygge veileder i Burde-Bertegjengen, vil jeg kun ta inn deltakere som forplikter seg til et halvt år om gangen. Du får naturligvis anledning til å bli med lenger når perioden er over.

Pris nå - kun 3990,- for et halvt år

Husk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag på ordinær pris!

Som klient vil det kostet mer enn 19000,- å lære alt dette i terapirommet. 

Du får altså tilgang til de beste verktøyene og tankesettene som jeg har lært gjennom 15 år i egenterapi, utdanning og i møte med hundrevis av klienter i min terapipraksis. 

Dette er kunnskap jeg daglig bruker med alle mine klienter og som du kan bruke resten av ditt liv.

Men pass på nå. Jeg tar kun inn et lite antall nye i medlemsportalen hver gang. Det betyr at jeg om få dager stenger dørene for påmelding. Her er det første kvinne til mølla.

Hei – jeg heter Lene Sofie og her er jeg sammen med deg!

Som terapeut har jeg møtt mange hundre mennesker i terapirommet. Gjennom mitt årelange terapiarbeid har jeg utviklet eksempler og metaforer, som kan gjøre det både enkelt og forståelig for deg å få en sunn selvfølelse og sterkere psykiske muskler. Som terapeut og kursholder får jeg tilbakemeldinger på at jeg virker både trygg og ekte og skaper fort tillit til deg jeg jobber med. Jeg har også vært der du er nå, og selv gått veien fra å være bare sterk til å romme min sårbarhet. 

Jeg har en tøff mobbehistorie som varte gjennom store deler av grunnskolen. Min selvfølelse var lik null og ubevisst tok jeg valg i livet basert på dette langt opp i voksen alder.  

Jeg vet hvordan det er å virke sterk utad men føle meg urolig og utrygg på innsiden.

Jeg har gått veien selv i møte med terapeut, der jeg fikk en sunnere selvfølelse. Jeg vet også hvor mye det kan gjøre med deg og ditt liv, om du med små steg øker oppmerksomheten på deg selv.

Etter flere år med studier og selvutvikling havnet jeg selv i terapeutstolen og hjelper andre som er sterke slik som meg selv. Jeg vet hvor skummelt det kan være å tørre å kontakte mine vonde følelser og behov, når jeg er sårbar. 

Jeg har drevet Hverdagsterapeuten.no siden 2007, og har nå endret navnet til lenesofie.no. Det siste året har jeg utviklet onlinekurs og forfattet boka «Positive tanker er bullshit», inspirert av flere års terapipraksis. 

Dette sier andre

Burde-Berter:

NATASHA

Lene Sofie er enkel å forstå. Hun har fine vinklinger på problemstillinger og er trygg og imøtekommende.

VIGDIS

Flott blanding av dype temaer og lett forståelige praktiske tips. Dette er et godt sted å være og lære!»

HILDE

Lene Sofie har en 100 % trygg tilstedeværelse som inngir tillit. Hun er aktivt lyttende, tar alle på alvor og møter alle med respekt på livesendingene.

Bruk rabattkode webinar og få hele 1000 kroner i avslag!

Her er noen av fordelene du får:

  • Du kan se opplæringsvideoer når det passer deg. Igjen og igjen.

  • Du kan stille meg spørsmål underveis i vår lukkede fb-gruppe.

  • Du kan laste ned gratis e-bok som veileder deg gjennom kurset.

  • Du får ingen lekser eller øvelser du "må gjøre".

  • Du får tilgang til alle mine verktøy som jeg daglig bruker i jobben min. Du kan begynne å bruke dem umiddelbart.

  • Du får flere bonuser som gir verdifull innsikt.

  • Du trenger ikke bruke tusenvis av kroner. Istedet for å gå i terapirommet og betale 19000 kroner, får du kunnskapen til en fantastisk pris - og meg som veileder på kjøpet!

Denne plattformen vil trolig gi deg mange aha-opplevelser samt nyttige tips og oppskrifter du kan bruke umiddelbart. Du lærer å bli langt mer bevisst både på deg selv og omgivelsene. Prisen er meget god og kvaliteten er i toppklasse. Dette er verktøy det har tatt mange år å utvikle.

Psst: For å kunne gi deg full fokus, har jeg et begrenset antall plasser før jeg fjerner dette tilbudet, så vær kjapp.:-) Lurer du på noe, send meg bare en mail!